Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao katolicima u CG Uskrs: Ulažući sebe u prijateljstva i suživot možemo izgraditi prosperitetno društvo

Datum objave 20.04.2019 09:01 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i svoje lično Uskrs najvišim velikodostojnicima i vjernicima Katoličke crkve u Crnoj Gori poželjevši da im blagi dani u domove donesu mir i sreću, a neprolazne vrijednosti Uskrsa osnaže međusobno povjerenje i razumijevanje.

„Samo vjerujući u nadmoć života nad smrću, i ulažući sebe u prijateljstva i suživot, možemo izgraditi prosperitetno društvo. Sklad različitih vjera i nacija na jednom malom prostoru, snažno doprinosi međunarodnoj legitimaciji zemlje koja je bogata upravo po svojim različitostima“ – stoji u uskršnjoj čestitki predsjednika Vlade upućenoj Nadbiskupu Barskom msgr. Roku Đonlešaju i Biskupu Kotorskom msgr. Iliji Janjiću.

Premijer Duško Marković u čestitki izražava uvjerenje da u skladu i miru, a na temeljima praštanja i prijateljstva, zajednički možemo doprinositi boljoj budućnosti naše Crne Gore i njenih građana.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE