Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић честитао католицима у ЦГ Ускрс: Улажући себе у пријатељства и суживот можемо изградити просперитетно друштво

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и своје лично Ускрс највишим великодостојницима и вјерницима Католичке цркве у Црној Гори пожељевши да им благи дани у домове донесу мир и срећу, а непролазне вриједности Ускрса оснаже међусобно повјерење и разумијевање.

„Само вјерујући у надмоћ живота над смрћу, и улажући себе у пријатељства и суживот, можемо изградити просперитетно друштво. Склад различитих вјера и нација на једном малом простору, снажно доприноси међународној легитимацији земље која је богата управо по својим различитостима“ – стоји у ускршњој честитки предсједника Владе упућеној Надбискупу Барском мсгр. Року Ђонлешају и Бискупу Которском мсгр. Илији Јањићу.

Премијер Душко Марковић у честитки изражава увјерење да у складу и миру, а на темељима праштања и пријатељства, заједнички можемо доприносити бољој будућности наше Црне Горе и њених грађана.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?