Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Premijer Duško Marković čestitao građanima Plava Dan opštine: Dijelimo viziju razvoja i nastavljamo partnerski rad na prosperitetu i boljem životu građana

Premijer Duško Marković čestitao građanima Plava Dan opštine: Dijelimo viziju razvoja i nastavljamo partnerski rad na prosperitetu i boljem životu građana
Datum objave 24.07.2019 12:11 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u lično ime građanima Plava, rukovodstvu i odbornicima u lokalnom parlamentu predstojeći Dan opštine porukom da Vlada i menadžment Opštine dijele viziju razvoja te da nastavljaju partnerski rad na projektima čiji je cilj prosperitet ovog kraja i bolji život građana.

„Impresioniran sam načinom na koji sagledavate izazove i vašom hrabrošću i odlučnošću da ih rješavate. Svaki vaš pomak unaprijed doživljavam kao veliki uspjeh. Nastavićemo zajedno da radimo na razvoju. Vlada neće Plav prepustiti samome sebi“ – rekao je premijer Marković danas na sastanku delegacijom Plava koju je predvodio predsjednik Opštine Mirsad Barjaktarević. U tom smislu dogovorene su konkretne aktivnosti na daljem procesu optimizacije lokalne javne uprave.

Menadžment Plava podrobno je informisao predsjednika Vlade o svim razvojnim projektima koji se sprovode u ovoj našoj opštini izrazivši ličnu zahvalnost premijeru na angažmanu i posvećenosti Sjevernom regionu rekavši da se zahvaljujući pokrenutim projektima i razumijevanju Vlade u Plavu osjeća pozitivna energija i vidi dobra perspektiva. Tom prilikom je bilo posebno riječi o budućoj saobraćajnici Plav – Dečani, uključujući i probijanje tunela.

Predsjednik Vlade i rukovodstvo Plava saglasili su se da, među brojnim projektima, prioritet u neposrednoj budućnosti treba posvetiti revitalizaciji i zaštiti Plavskog jezera i rekonstrukciji puta Plav – Vojno Selo – Gusinje.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Skupštine opštine Plav Šefket Jevrić i potpredsjednici Opštine Dr Blažo Stijović i Nihad Canović.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE