Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао грађанима Плава Дан општине: Дијелимо визију развоја и настављамо партнерски рад на просперитету и бољем животу грађана

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је у име Владе и у лично име грађанима Плава, руководству и одборницима у локалном парламенту предстојећи Дан општине поруком да Влада и менаџмент Општине дијеле визију развоја те да настављају партнерски рад на пројектима чији је циљ просперитет овог краја и бољи живот грађана.

„Импресиониран сам начином на који сагледавате изазове и вашом храброшћу и одлучношћу да их рјешавате. Сваки ваш помак унапријед доживљавам као велики успјех. Наставићемо заједно да радимо на развоју. Влада неће Плав препустити самоме себи“ – рекао је премијер Марковић данас на састанку делегацијом Плава коју је предводио предсједник Општине Мирсад Барјактаревић. У том смислу договорене су конкретне активности на даљем процесу оптимизације локалне јавне управе.

Менаџмент Плава подробно је информисао предсједника Владе о свим развојним пројектима који се спроводе у овој нашој општини изразивши личну захвалност премијеру на ангажману и посвећености Сјеверном региону рекавши да се захваљујући покренутим пројектима и разумијевању Владе у Плаву осјећа позитивна енергија и види добра перспектива. Том приликом је било посебно ријечи о будућој саобраћајници Плав – Дечани, укључујући и пробијање тунела.

Предсједник Владе и руководство Плава сагласили су се да, међу бројним пројектима, приоритет у непосредној будућности треба посветити ревитализацији и заштити Плавског језера и реконструкцији пута Плав – Војно Село – Гусиње.

Састанку су присуствовали предсједник Скупштине општине Плав Шефкет Јеврић и потпредсједници Општине Др Блажо Стијовић и Нихад Цановић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?