Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao Novljanima Dan opštine: Vlada kreiranjem investicionog ambijenta i ulaganjem u infrastrukturu snažno podstiče razvoj Boke i Primorja u cjelini

Objavljeno: 27.10.2019. 14:30 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje lično građanima Herceg Novog 28. oktobar – Dan opštine.

„Prepoznatljive mediteranske vrijednosti, kulturno-istorijska slojevitost i bogata tradicija građena kroz vjekove i civilizacijske mijene, Herceg Novi čine jednim od najatraktivnijih gradova Crne Gore. Vaš grad je destinacija kulturnih poslenika i turista, koji danas ima status prestižne destinacije za ulaganja i razvoj“ – navodi se u čestitki.

Premijer ukazuje da je Vlada kreirala ambijent za ulaganja renomiranih investitora koji su već pokrenuli prvi ciklus ekonomskog napretka Herceg Novog.

„Istovremeno, ulaganjem u putnu i ukupnu infrastrukturu dajemo snažne podsticaje razvoju Boke Kotorske i Primorja u cjelini. Uvjeren sam da će ekonomski napredak osjetiti svaki pojedinac i svaka novska porodica“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića upućenoj građanima Herceg Novog povodom sjutrašnjeg Dana opštine.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?