Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао Новљанима Дан општине: Влада креирањем инвестиционог амбијента и улагањем у инфраструктуру снажно подстиче развој Боке и Приморја у цјелини

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје лично грађанима Херцег Новог 28. октобар – Дан општине.

„Препознатљиве медитеранске вриједности, културно-историјска слојевитост и богата традиција грађена кроз вјекове и цивилизацијске мијене, Херцег Нови чине једним од најатрактивнијих градова Црне Горе. Ваш град је дестинација културних посленика и туриста, који данас има статус престижне дестинације за улагања и развој“ – наводи се у честитки.

Премијер указује да је Влада креирала амбијент за улагања реномираних инвеститора који су већ покренули први циклус економског напретка Херцег Новог.

„Истовремено, улагањем у путну и укупну инфраструктуру дајемо снажне подстицаје развоју Боке Которске и Приморја у цјелини. Увјерен сам да ће економски напредак осјетити сваки појединац и свака новска породица“ – наводи се у честитки предсједника Владе Црне Горе Душка Марковића упућеној грађанима Херцег Новог поводом сјутрашњег Дана општине.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?