Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković u radnoj posjeti opštini Danilovgrad obišao dalekovod Slap i rekonstruisani gradski stadion

Objavljeno: 25.11.2019. 18:31 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković obišao je tokom radne posjete Danilovgradu dalekovod Slap čija je rekonstrukcija počela ovog mjeseca i rekonstruisani gradski stadion „Braća Velašević“.

CEDIS-ovo projekat Intenzivne obnove elektrodistributivne mreže širom Crne Gore, koji je vrijedan više od 80 miliona eura, uključuje i dva miliona vrijednu obnovu dalekovoda Slap i to zamjenu 380 stubova i rekonstrukciju 30 trafo stanica čime će 1.400 domaćinstava u Bjelopavlićkoj ravnici koja se električnom energijom snabdijevaju preko ovog dalekovoda dobiti stabilno i pouzdano napajanje.

Premijer Marković, ministarka ekonomije Dragica Sekulić, predsjednica opštine Danilovgrad Zorica Kovačević, predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević i direktor Uprave za imovinu Blažo Šaranović obišli su i rekonstruisani stadion u koji je uloženo 1.400.000 eura.

U sklopu najvećeg infrastrukturnog projekta koji je pokrenuo Fudbalski savez Crne Gore, postavljeni su na ovom stadionu reflektori čime je danilovgradski stadion postao šesti u Crnoj Gori na kojem je moguće odigravanje utakmica u večernjim terminima.

Predsjednik Vlade će na kraju posjete položiti kamen temeljac hipermarketa „Voli“.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?