Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић у радној посјети општини Даниловград обишао далековод Слап и реконструисани градски стадион

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић обишао је током радне посјете Даниловграду далековод Слап чија је реконструкција почела овог мјесеца и реконструисани градски стадион „Браћа Велашевић“.

ЦЕДИС-ово пројекат Интензивне обнове електродистрибутивне мреже широм Црне Горе, који је вриједан више од 80 милиона еура, укључује и два милиона вриједну обнову далековода Слап и то замјену 380 стубова и реконструкцију 30 трафо станица чиме ће 1.400 домаћинстава у Бјелопавлићкој равници која се електричном енергијом снабдијевају преко овог далековода добити стабилно и поуздано напајање.

Премијер Марковић, министарка економије Драгица Секулић, предсједница општине Даниловград Зорица Ковачевић, предсједник Фудбалског савеза Дејан Савићевић и директор Управе за имовину Блажо Шарановић обишли су и реконструисани стадион у који је уложено 1.400.000 еура.

У склопу највећег инфраструктурног пројекта који је покренуо Фудбалски савез Црне Горе, постављени су на овом стадиону рефлектори чиме је даниловградски стадион постао шести у Црној Гори на којем је могуће одигравање утакмица у вечерњим терминима.

Предсједник Владе ће на крају посјете положити камен темељац хипермаркета „Воли“.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?