Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Premijer Marković čestitao građanima Novu godinu: Imamo puno razloga da vjerujemo da će 2020. biti naša najuspješnija godina, uđimo u nju sa optimizmom, ne podstičući razlike

Premijer Marković čestitao građanima Novu godinu: Imamo puno razloga da vjerujemo da će 2020. biti naša najuspješnija godina, uđimo u nju sa optimizmom, ne podstičući razlike
Datum objave 31.12.2019 06:59 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je građanima Novu godinu ocijenivši da bi 2020. mogla biti naša najuspješnija godina u koju treba ući sa optimizmom i bez podsticanja razlika među nama.

„U novoj godini želim svima ličnu i porodičnu sreću, a našoj Crnoj Gori stabilnost i sveukupni napredak. Za ostvarenje tih ciljeva, potrebno je još više razumijevanja i tolerancije – kako bismo dostigli veći stepen jedinstva i sloge; ali isto tako i više rada i odgovornosti – kako bismo živjeli bolje i kvalitetnije” – poručio je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković.

Premijer kazao da će Vlada na taj način ispuniti obećanje na početku mandata da je cilj podizanje životnog standarda svake porodice i svakog pojedinca i solidarnost sa ekonomski i socijalno ranjivim građanima.

„Želim stoga da sa optimizmom uđemo u novu godinu, da ne podstičemo i ne ističemo razlike među nama, već da pronalazimo tačke koje nas spajaju ili makar približavaju jedne drugima. To je zajednički interes svih nas, a prije svega mladih generacija prema kojima bismo svi morali da imamo istu obavezu: da im ostavimo Crnu Goru stabilnu i razvijenu, bez podjela i hipoteka prošlosti“ – poručio je u novogodišnjoj čestitki predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković.

U to ime, navodi u čestitki crnogorski premijer, želim svim građankama i građanima Crne Gore, u zemlji i u dijaspori, da novogodišnje praznike provedu u slozi i ljubavi, sa svojim najmilijima.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE