Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао грађанима Нову годину: Имамо пуно разлога да вјерујемо да ће 2020. бити наша најуспјешнија година, уђимо у њу са оптимизмом, не подстичући разлике

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је грађанима Нову годину оцијенивши да би 2020. могла бити наша најуспјешнија година у коју треба ући са оптимизмом и без подстицања разлика међу нама.

„У новој години желим свима личну и породичну срећу, а нашој Црној Гори стабилност и свеукупни напредак. За остварење тих циљева, потребно је још више разумијевања и толеранције – како бисмо достигли већи степен јединства и слоге; али исто тако и више рада и одговорности – како бисмо живјели боље и квалитетније” – поручио је предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић.

Премијер казао да ће Влада на тај начин испунити обећање на почетку мандата да је циљ подизање животног стандарда сваке породице и сваког појединца и солидарност са економски и социјално рањивим грађанима.

„Желим стога да са оптимизмом уђемо у нову годину, да не подстичемо и не истичемо разлике међу нама, већ да проналазимо тачке које нас спајају или макар приближавају једне другима. То је заједнички интерес свих нас, а прије свега младих генерација према којима бисмо сви морали да имамо исту обавезу: да им оставимо Црну Гору стабилну и развијену, без подјела и хипотека прошлости“ – поручио је у новогодишњој честитки предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић.

У то име, наводи у честитки црногорски премијер, желим свим грађанкама и грађанима Црне Горе, у земљи и у дијаспори, да новогодишње празнике проведу у слози и љубави, са својим најмилијима.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?