Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Dan zaštite i spašavanja i Međunarodni dan civilne zaštite

Objavljeno: 29.02.2020. 15:00 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je pripadnicima službi zaštite i spašavanja Dan zaštite i spašavanja u Crnoj Gori i Međunarodnog dana civilne zaštite.

„Pouzdan sistem zaštite i spašavanja, uz očuvanje kulturnih dobara i životne sredine, predstavlja oslonac za sigurnost građana Crne Gore“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade. 

Nadgradnja sistema, kako se dodaje, doprinosi osjećaju da živimo u bezbjednoj i sigurnoj zemlji ali i da smo sposobni da pomognemo i susjednim i prijateljskim zemljama kad god se za to ukaže potreba.

„Stoga mi je zadovoljstvo da povodom Dana zaštite i spašavanja svim pripadnicima službi zaštite i spašavanja u Crnoj Gori čestitam praznik i još jednom ponovim spremnost Vlade da i u narednom periodu doprinosi boljem položaju zaposlenih u ovim službama, kao što smo, uostalom, to zajednički činili i u prethodnom periodu“, piše u čestitki predsjednika Vlade. 

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?