Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан заштите и спашавања и Међународни дан цивилне заштите

Објављено: 29.02.2020. 15:00 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је припадницима служби заштите и спашавања Дан заштите и спашавања у Црној Гори и Међународног дана цивилне заштите.

„Поуздан систем заштите и спашавања, уз очување културних добара и животне средине, представља ослонац за сигурност грађана Црне Горе“, наводи се у честитки предсједника Владе. 

Надградња система, како се додаје, доприноси осјећају да живимо у безбједној и сигурној земљи али и да смо способни да помогнемо и сусједним и пријатељским земљама кад год се за то укаже потреба.

„Стога ми је задовољство да поводом Дана заштите и спашавања свим припадницима служби заштите и спашавања у Црној Гори честитам празник и још једном поновим спремност Владе да и у наредном периоду доприноси бољем положају запослених у овим службама, као што смо, уосталом, то заједнички чинили и у претходном периоду“, пише у честитки предсједника Владе. 

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?