Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarka Sekulić razgovarala sa privrednicima u Bijelom Polju

Objavljeno: 11.08.2020. 02:24 Autor: Ministarstvo ekonomije
„U prethodne četiri godine imali smo izuzetnu saradnju sa privrednicima u Bijelom Polju. Često smo boravili ovdje i smatrala sam da je i sada je dobra prilika i dobar povod da im prezentujemo mogućnosti koje pruža III paket socio ekonomskih mjera Vlade“, kazala je ministarska ekonomije Dragica Sekulić prilikom današnjeg sastanka sa privrednicima u tom gradu.

Ona je navela da je u okviru II paketa mjera podrške za zarade zaposlenih u Bijelom Polju utrošeno preko 1.100.00 eura, preko 600 privrednih društava je koristilo subvencije, dok je 116 novozaposlenih registrovano kroz program subvencija.

„Bjelopoljci su itekako svjesni onoga što pruža Vlada Crne Gore kroz različite pakete i imali smo dužnost i obavezu da im predstavimo i sve ono što će se dešavati u narednom periodu“, naglasila je ona.

Ministarka je poručila da vjeruje da će kroz direktan razgovor sa privrednicima iz Bijelog Polja, kao i do sada naći zajednički jezik, imajući u vidu da su njima interesantni programi koje Vlada podržava a odnose se na poljoprivredu, drvnu i prerađjivačku industriju i sl.

„Nastavićemo dobru praksu da radimo na različitim projektima posebno u oblasti proizvodnje, uvodjenja medjunarodnih standarda u poslovanju. Imamo odličnu saradnju sa brojnim privrednicima“, zaključila je ministarka ekonomije.


MINISTARSTVO EKONOMIJE
BIRO ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?