Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарка Секулић разговарала са привредницима у Бијелом Пољу

Објављено: 11.08.2020. 02:24 Аутор: Министарство економије
„У претходне четири године имали смо изузетну сарадњу са привредницима у Бијелом Пољу. Често смо боравили овдје и сматрала сам да је и сада је добра прилика и добар повод да им презентујемо могућности које пружа ИИИ пакет социо економских мјера Владе“, казала је министарска економије Драгица Секулић приликом данашњег састанка са привредницима у том граду.

Она је навела да је у оквиру ИИ пакета мјера подршке за зараде запослених у Бијелом Пољу утрошено преко 1.100.00 еура, преко 600 привредних друштава је користило субвенције, док је 116 новозапослених регистровано кроз програм субвенција.

„Бјелопољци су итекако свјесни онога што пружа Влада Црне Горе кроз различите пакете и имали смо дужност и обавезу да им представимо и све оно што ће се дешавати у наредном периоду“, нагласила је она.

Министарка је поручила да вјерује да ће кроз директан разговор са привредницима из Бијелог Поља, као и до сада наћи заједнички језик, имајући у виду да су њима интересантни програми које Влада подржава а односе се на пољопривреду, дрвну и прерађјивачку индустрију и сл.

„Наставићемо добру праксу да радимо на различитим пројектима посебно у области производње, уводјења медјународних стандарда у пословању. Имамо одличну сарадњу са бројним привредницима“, закључила је министарка економије.


МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ
БИРО ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?