Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Susret crnogorskih zvaničnika sa koizvjestiocima Monitoring komiteta PSSE

Objavljeno: 16.11.2014. 19:11 Autor: Biro
Koizvjestioci Monitoring komiteta Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope Kimo Sasi i Teri Lajden boraviće 17. i 18. novembra 2014. godine u službenoj posjeti Crnoj Gori.

Prvog dana posjete (ponedjeljak, 17. novembra) koizvjestioce Sasija i Lajdena primiće ministar za ljudska i manjinska prava Suad Numanović (u 11.30), ministar rada i socijalnog staranja Predrag Bošković (u 12.00), potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo Vujica Lazović (u 12.30 sati) i potpredsjednik Vlade i ministar pravde Duško Marković (u 13.00 sati). Sastanci crnogorskih zvaničnika sa Sasijem i Lajdenom održaće se u Vili „Gorica“.

Narednog dana (utorak, 18. novembra), sa koizvjestiocima Monitoring komiteta razgovaraće ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević, u svom kabinetu u 09.00 sati.

Nakon razgovora biće objavljena saopštenje za javnost.

Susret crnogorskih zvaničnika sa koizvjestiocima Monitoring komiteta PSSE može se snimiti.

Za snimanje u Vili „Gorica“ snimatelji moraju imati godišnje akreditacione kartice uz lični identifikacioni dokument. Snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju, treba od Vladinog Biroa za odnose s javnošću da pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije i to slanjem dopisa na memorandumu medija potpisanom od strane odgovornog lica na adresu elektronske pošte biro@gov.me ili telefaksom na broj +382 20 482 938.

Biro za odnose s javnošću

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?