Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Сусрет црногорских званичника са коизвјестиоцима Мониторинг комитета ПССЕ

Објављено: 16.11.2014. 19:11 Аутор: Биро
Коизвјестиоци Мониторинг комитета Парламентарне скупштине Савјета Европе Кимо Саси и Тери Лајден боравиће 17. и 18. новембра 2014. године у службеној посјети Црној Гори.

Првог дана посјете (понедјељак, 17. новембра) коизвјестиоце Сасија и Лајдена примиће министар за људска и мањинска права Суад Нумановић (у 11.30), министар рада и социјалног старања Предраг Бошковић (у 12.00), потпредсједник Владе и министар за информационо друштво Вујица Лазовић (у 12.30 сати) и потпредсједник Владе и министар правде Душко Марковић (у 13.00 сати). Састанци црногорских званичника са Сасијем и Лајденом одржаће се у Вили „Горица“.

Наредног дана (уторак, 18. новембра), са коизвјестиоцима Мониторинг комитета разговараће министар унутрашњих послова Рашко Коњевић, у свом кабинету у 09.00 сати.

Након разговора биће објављена саопштење за јавност.

Сусрет црногорских званичника са коизвјестиоцима Мониторинг комитета ПССЕ може се снимити.

За снимање у Вили „Горица“ сниматељи морају имати годишње акредитационе картице уз лични идентификациони документ. Сниматељи који немају годишњу акредитацију, треба од Владиног Бироа за односе с јавношћу да правовремено затраже издавање дневне акредитације и то слањем дописа на меморандуму медија потписаном од стране одговорног лица на адресу електронске поште биро@гов.ме или телефаксом на број +382 20 482 938.

Биро за односе с јавношћу

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?