Please note: The page below represents the archived content relating to the previous Government of Montenegro. Some of the information might be inaccurate or outdated.
Archive

Polaganje ispita za stečajnog upravnika

Published on: Sep 12, 2014 4:35 PM Author: D. P.

Na osnovu člana 10 Pravilnika o stručnom ispitu za stečajnog upravnika (»Službeni list CG« broj 28/12), Ministarstvo pravde

 

 

O g l a š a v a

 

Polaganje ispita za stečajnog upravnika

 

Na oglas za polaganje ispita za stečajnog upravnika mogu se prijaviti kandidati koji ispunjavaju uslove iz člana 25 Zakona o stečaju (Službeni list Crne Gore broj 1/2011) i člana 3 Pravilnika o stručnom ispitu za stečajnog upravnika (»Službeni list CG« broj 28/12).

Uz zahtjev se prilaže:

-uvjerenje o državljanstvu Crne Gore

-uvjerenje ili diploma o završenoj školskoj spremi

-potvrda o radnom iskustvu u trajanju od najmanje tri godine sa naznačenjem poslova

Kandidati koji su oslobođeni polaganja ispita iz osnova građanskog prava i privrednog prava dužni su da prilože dokaz o položenom pravosudnom ispitu, odnosno stručnom ispitu za rad u državnim organima.

Kandidati koji su oslobođeni polaganja ispita iz osnova menadžmenta, računovodstva, revizije i međunarodnih računovodstvenih standarda dužni su da prilože dokaz o položenom ispitu za sertifikovanog računovođu ili ovlašćenog računovođu.

Zahtjevi se podnose Ministarstvu pravde Crne Gore, ul.Vuka Karadžića broj 3 Podgorica u roku od 15 dana od dana oglašavanja.                                             

Neblagovremni zahtjevi i zahtjevi sa nepotpunom dokumentacijom neće se razmatrati.

 

 

 

MINISTARSTVO PRAVDE

  Broj: 03- 15048/14

 

Podgorica, 12. septembar, 2014.godine

Is this page useful?