Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Posjeta delegacije Republike Slovenije Ministarstvu zdravlja

Objavljeno: 02.10.2012. 20:45 Autor: pr služba

U okviru  bilteralne saradnje Crne Gore i Republike Slovenije, u dijelu tehničko  ekspertske podrške  izgradnje  administrativnih  kapaciteta u našoj zemlji, u posjeti Crnoj Gori u organizaciji Ministarstva zdravlja, boravila je delegacija Republike Slovenije.

 

Slovenački eksperti prezentovali su nacionalnu politiku i praktična iskustva za oblast droga, alkohola i duvana. Sa članovima delegacije koju su činili predstavnici Ministarstva zdravlja Slovenije, dr Vesna Kerstin i Jože Hren, i predstavnik Uprave policije Republike Slovenije Sandi Pucko, razgovarali su Zoran Kostić sekretar Ministarstva zdravlja i dr Jasna Sekulić i tom prilikom precizirali i nastavak saradnje.

 

Dogovorena je i ekspertska podrška slovenačke strane u procesu uspostavljanja monitoring sistema i sistema prikupljanja i obrade podataka iz oblasti droga i zavisnosti, kao i podrška Ministarstvu zdravlja u izradi legislative.

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?