Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarka Pejanović-Đurišić u službenoj posjeti Velikoj Britaniji

Objavljeno: 27.04.2014. 17:00 Autor: Ministarstvo odbrane / Biro za odnose sa javnošću
Ministarka odbrane prof. dr Milica Pejanović-Đurišić boraviće u ponedjeljak, 28. aprila 2014. godine, u radnoj posjeti Kraljevini Velikoj Britaniji.

Tom boravka u Londonu, ministarka Pejanović-Đurišić će se sastati sa ministrom odbrane Velike Britanije Filipom Hamondom i ministrom za međunarodnu bezbjednosnu strategiju u britanskoj vladi Endrju Murisonom, sa kojima će razgovarati o sprovedenim reformama u sistemu odbrane, ostvarenim rezultatima na putu evroatlantskih integracija i očekivanjima sa predstojećeg NATO samita u Velsu. Posjeta Velikoj Britaniji biće prilika za dalje unapređenje odnosa dva ministarstva, te definisanje prioritetnih oblasti za saradnju u narednom periodu.

Delegaciju, koju predvodi ministarka Pejanović-Đurisić, čine državni sekretar MO Bojan Šarkić, savjetnik ministra za vojna pitanja, pukovnik Rajko Pešić i načelnik Direkcije za međunarodnu saradnju, potpukovnik Saša Jovanović.

Ministarstvo odbrane / Biro za odnose sa javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?