Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Kontingent pripadnika VCG stigao u Obrenovac

Objavljeno: 18.05.2014. 16:22 Autor: Ministarstvo odbrane / Biro za odnose sa javnošću
Kontingent pripadnika Vojske Crne Gore koji je na osnovu Odluke Savjeta za odbranu i bezbjednost i Naredbe ministra odbrane upućen u Republiku Srbiju, sa ciljem angažovanja na spašavanju života građana i zaštite imovine na područjima ugroženim poplavama, uz policijsku pratnju bezbjedno je stigao u Beograd.

Uprkos otežanim vremenskim uslovima tokom određenih djelova puta, transport ljudstva i opreme protekao je u najboljem redu.

Prilikom dočeka i smještaja pripadnicima kontingenta obratio se načelnik Odsjeka za ljudske resurse u Generalštabu Vojske Republike Srbije general major Slađan Đorđević.

Danas će kontingent biti angažovan na teritoriji gradske opštine Obrenovac, gdje je stanje u ovom momentu najkritičnije.

Dalje angažovanje pripadnika Vojske Crne Gore zavisiće od razvoja vremenske situacije i zahtjeva Kriznog štaba Republike Srbije.

Ministarstvo odbrane / Biro za odnose sa javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?