Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Seminar na temu “Pravno-tehnička pravila za izradu propisa sa Smjernicama za usklađivanje propisa Crne Gore sa pravnim poretkom Evropske unije“

Objavljeno: 10.06.2014. 12:07 Autor: Sekretarijat za zakonodavstvo
U skladu sa Programom obuke državnih službenika i namještenika koji je utvrdila Uprava za kadrove, predstavnici Sekretarijata za zakonodavstvo su, 15. maja 2014. godine, održali seminar na temu “Pravno-tehnička pravila za izradu propisa sa Smjernicama za usklađivanje propisa Crne Gore sa pravnim poretkom Evropske unije“.
Cilj seminara je postizanje većeg kvaliteta zakona i drugih propisa, kao i efikasnost i racionalnost u njihovoj pripremi.
Seminaru su prisustvovali po jedan predstavnik Ministarstva održivog razvoja i turizma, Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva saobraćaja i pomorstva, veliki broj predstavnika iz drugih organa uprave, kao i predstavnici Centralne banke Crne Gore i Agencije za zaštitu ličnih podataka.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?