Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Svečano uručivanje nagrade ,,Oktoih” dobitniku u 2014. godini

Objavljeno: 17.01.2015. 01:02 Autor: Ministrastvo prosvjete / Biro za odnose s javnošću
Svečano uručivanje Državne nagrade „Oktoih” za 2014. godinu biće održano u subotu, 17. januara 2015. godine.

Najveće crnogorsko priznanje u oblasti obrazovanja i vaspitanja u 2014. godini, prema odluci žirija, dobila je Gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“ iz Danilovgrada, profesorica ruskog jezika u OŠ „Risto Ratković“ iz Bijelog Polja Vera Joksimović i direktorica OŠ „Pavle Rovinski“ iz Podgorice Marijana Papić.

Nagradu će uručiti rukovodilac Ministarstva prosvjete i ministarka nauke prof. dr Sanja Vlahović, uz prisustvo predsjednika žirija Pavla Goranovića, zvanica i predstavnika medija.

Po Zakonu o državnim nagradama, svake godine se pojedincima i ustanovama iz oblasti obrazovanja (predškolskog, osnovnog, srednjeg i visokog, kao i učeničkog i studentskog standarda), za izuzetne rezultate u vaspitanju i obrazovanju, mogu dodijeliti najviše tri nagrade „Oktoih“. 

Svečanost će biti održana u Vili Gorica u 13:00 sati.

Za praćenje ovog događaja obavezno je izvršiti akreditacije u Ministarstvu prosvjete putem faksa na broj 020/ 410-111 ili putem mailova na adrese: vesna.vojinovic@mps.gov.me i ivona.medjedovic@mps.gov.me najkasnije do petka, 16. januara 2015. godine do 14.00 časova.

Ministrastvo prosvjete / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?