Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Pažin razgovarao sa stalnom koordinatorkom UN i stalnom predstavnicom UNDP u Crnoj Gori Fionom Mekluni

Objavljeno: 29.06.2015. 22:19 Autor: Ministarstvo pravde / Biro za odnose s javnošću

BiroMinistar pravde Zoran Pažin primio je danas novoimenovanu stalnu koordinatorku Ujedinjenih nacija i stalnu predstavnicu UNDP u Crnoj Gori Fionu Mekluni.

Sastanak je bio prilika da se ministar Pažin i ambasadorka Mekluni osvrnu na intenzivnu projektnu saradnju Ministarstva pravde i UNDP koja datira od 2004. godine a o kojoj svjedoče 15 do sada završenih projekata u oblasti reforme pravosuđa i jačanja vladavine prava.

Uz izraze dobrodošlice, ministar Pažin se osvrnuo na tekuće zajedničke projekte Ministarstva pravde i UNDP-a koji, kako je konstatovano, visoko korespondiraju sa mjerama iz akcionih planova za pregovaračka poglavlja 23 i 24.

Na sastanku je istaknuto obostrano očekivanje da će saradnja Ministarstva pravde i Programa UN za razvoj i u budućem periodu biti uspješna, budući da su markirane oblasti u kojima ima prostora za dalji napredak.

Ministarstvo pravde / Biro za odnose s javnošću 

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?