Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje podnosiocima prijava za pretkvalifikaciju za koncesije za aerodrome Crne Gore

Objavljeno: 25.12.2019. 00:33 Autor: MSP

CRNA GORA

MINISTARSTVO SAOBRAĆAJA I POMORSTVA

Tenderska komisija

 

 

OBAVJEŠTENJE

PODNOSIOCIMA PRIJAVA ZA PRETKVALIFIKACIJU ZA PROJEKAT DODJELE KONCESIJE ZA AERODROME CRNE GORE

 

 

Javnim oglasom za podnošenje prijava za pretkvalifikaciju za dodjelu koncesija za Aerodrome Crne Gore, objavljenom dana 11. oktobra 2019. godine propisano je da će Tenderska komisija donijeti odluku o kvalifikaciji za drugu fazu postupka u roku od 30 dana od dana otvaranja prijava za pretkvalifikaciju.

Uvažavajući razloge neophodnosti pribavljanja pojašnjenja u vezi sa pojedinim prijavama za pretkvalifikaciju u skladu sa tačkom 8.4 Pretkvalifikacione dokumentacije (“REQ“), a imajući u vidu tačku 5.2 Vremenski plan, Ministarstvo saobraćaja i pomorstva – Tenderska komisija obavještava podnosioce pretkvalifikacionih prijava za projekat dodjele koncesije za Aerodrome Crne Gore da je produžen rok za evaluaciju pretkvalifikacionih prijava i da će do 15. januara 2020. godine biti obaviješteni o rezultatima Javnog oglasa za pretkvalifikaciji.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?