Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Pomoć za najugroženije u Gusinju i Rožajama

Objavljeno: 28.07.2020. 19:12 Autor: MEK
U cilju ublažavanja negativnih ekonomskih posljedica nastalih epidemijom korona virusa (COVID-19), a posebno zbog rigoroznih epidemioloških mjera koje su bile na snazi u opštinama Rožaje i Gusinje, Vlada Crne Gore odlučila je da pomogne najugroženijim kategorijama stanovništva u navedenim opštinama. Uvažavajući takvu situaciju i potrebu za pružanjem pomoći, Ministarstvo ekonomije je sprovelo postupak javne nabavke 5100 paketa sa životnim namirnicama.

Paketi će biti podijeljeni korisnicima materijalnog obezbjeđenja, korisnicima dodatka za njegu i pomoć, kao i korisnicima lične invalidnine, preko Centra za socijalni rad. Paketi će biti podijeljeni i penzionerima sa najnižim penzijama, preko Udruženja penzionera, kao i licima odnosno porodicama koje se nalaze u samoizolaciji. 

Raspodjela paketa po utvrđenim kategorijama počeće 28.7.2020. godine, na adresu korisnika, preko Centra za socijalni rad, Udruženja penzionera i navedenih opština. 

MINISTARSTVO EKONOMIJE
BIRO ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?