Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Abazović i ministri sjutra sa najvećim crnogorskim privrednicima

Objavljeno: 24.01.2021. 17:00 Autor: Kabinet potpredsjednika Vlade Crne Gore

Potpredsjednik Vlade dr Dritan Abazović zakazao je sastanak sa najvećim crnogorskim privrednicima za ponedjeljak, 25. januar 2021. godine, u Vili „Gorica“. Sastanku će, osim potpredsjednika Abazovića, još prisustvovati i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić, ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović.

Cilj sastanka je da se Vlada u direktnom razgovoru sa privrednicima detaljnije upozna sa stanjem u privredi usljed krize izazvane pandemijom virusa COVID-19, izazovima sa kojima se privrednici u ovom trenutku susrijeću, mogućnostima razvoja i privrednog oporavka.

Zbog poštovanja epidemioloških mjera, potpredsjednik Abazović i ministri će razgovor sa privrednicima obaviti u dvije grupe. 

Sastanak će početi u 10.00 sati i biće otvoren za medije, a novinari, foto-reporteri i video snimatelji će u Vilu „Gorica“ ulaziti sa prošlogodišnjim akreditacionim karticama i ličnim identifikacionim dokumentom.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?