Abazović i Đurović posjetili lokaciju budućeg tunela između Crne Gore i Kosova

Objavljeno: 06.08.2022. 11:12 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović i ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović posjetili su juče plavsku opštinu, gdje su obišli nekoliko lokacija koje se nalaze na listi prioritetnih kapitalnih zadataka Vlade Crne Gore. Predsjednik Abazović i ministar Đurović posjetili su lokaciju budućeg tunela između Crne Gore i Republike Kosovo, koji preko Bogićevice treba da spoji Plav i Dečane.

Abazović i Đurović posjetili su i Plavsko jezero za koje je iskazana neophodnost početka procesa revitalizacije i spašavanja.

Plavski kraj će dati jedan novi zamah crnogorskom turizmu. Potrebno je iskoristiti znanje naše dijaspore koja voli ovaj kraj i redovno dolazi sa novim idejama, ali i što više ljudi upoznati sa ljepotama Crne Gore. Vjerujem da ćemo zajedno uraditi prave stvari, zaključio je predsjednik Vlade Abazović.

Premijer i ministar posjetili su Bogićevicu i Hridsko jezero, gdje su razgovarali sa lokalnim stanovništvom koje ih je upoznalo sa istorijskom činjenicom da je Abazović prvi predsjednik Vlade Crne Gore, nakon Blaža Jovanovića, koji je obišao pomenuto jezero.

Abazović i Đurović posjetili lokaciju budućeg tunela između CG i Kosova  (06.08.2022.)


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?