Abazović priređuje prijem za vatrogasce-spasioce koji su boravili u Turskoj, uručiće im zahvalnice

22. februar 2023.
12:00h
Vila Gorica
Objavljeno: 20.02.2023. 20:14 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović, zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem, prirediće svečani prijem za crnogorske vatrogasce-spasioce koji su boravili u Turskoj u cilju pružanja pomoći povrijeđenima i pronalaska nestalih nakon razornog zemljotresa.

Premijer će u srijedu u 12h u Vili Gorica uručiti zahvalnice pedeset dvojici vatrogasaca-spasilaca iz tri grupe koje su boravile u Turskoj, Nacionalnom timu za traganje i spašavanje iz ruševina, pripadnika Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada Podgorica i pripadnika Službe zaštite i spašavanja Opštine Nikšić.

Tehnički dio:

Pozivamo predstavnike medija da isprate pomenuti događaj. Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu Gorica korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2023. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Predstavnici medija koji nemaju godišnju akreditacionu karticu Vlade CG potrebno je da na adresu elektronske pošte pr.vlada.gov.me@gmail.com, dostave imena novinara, fotografa i kamermana najkasnije do 11.00h.

Služba za odnose s javnošću obezbijediće foto i video materijal.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?