Austrijski ministri u posjeti Crnoj Gori

4. april 2024.
15:00h
Vila „Gorica“
Objavljeno: 03.04.2024. 12:44 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Austrijska savezna ministarka za EU i Ustav Karoline Edštadler i austrijski savezni ministar za rad i ekonomiju Martin Koher boraviće u četvrtak, 4. aprila, u posjeti Crnoj Gori.

Shodno agendi, austrijski ministri će se u odvojenim susretima sastati sa predsjednikom Vlade mr Milojkom Spajićem, potpredsjednikom Vlade i ministrom ekonomskog razvoja Nikom Gjeloshajem, ministarkom evropskih poslova Maidom Gorčević i ministarkom rada i socijalnog staranja Naidom Nišić.

Izjave za medije planirane su u 15.00 časova, na Vili „Gorica“. Medijima će se obratiti potpredsjednik Gjeloshaj, ministarka Nišić i austrijski ministri Edštadler i Koher.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore će medijima obezbijediti fotografije i video snimke (pokrivalice sa sastanaka i konferencije za medije), kao i saopštenje za javnost.

NAPOMENA ZA MEDIJE:

Predstavnici medija koji žele prisustvovati konferenciji za medije, a koji nemaju godišnje akreditacije za 2024. godinu, mogu se akreditovati na linku https://www.gov.me/press, najkasnije u četvrtak do 14.30 sati.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?