Cimbaljević i Bogavac u radnoj posjeti Opštini Žabljak

Objavljeno: 08.10.2021. 15:11 Autor: Ministarstvo poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede

Direktor Direktorata za poljoprivredu mr Miroslav Cimbaljević i načelnik direkcije za stočarstvo Ranko Bogavac danas su posjetili Opštinu Žabljak gdje su sa poljoprivrednicima i predstavnicima lokalne administracije razgovarali o aktuelnoj situaciji poljoprivredne proizvodnje na teritoriji opštine kao i implementaciji Agrobudžeta, izradi infrastrukture i ruralnom razvoju na Žabljaku.

Tokom današnje posjete predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede imali su radni sastanak sa predsjednikom Opštine Veselinom Vukićevićem gdje su razmijenili mišljenja o tekućim stvarima u oblastima poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Dogoveren je načelan plan u vezi sa poljoprivrednom proizvodnjom na Žabljaku, kako treba dalje djelovati i koje korake treba preduzumati u cilju uspješnije i kvalitetnije poljoprivredne proizvodnje i održavanje nivoa proizvodnje na teritorji opštine, naročito u stočarskoj i ratarskoj proizvodnji krompira, po kojoj je ovaj kraj prepoznatljiv.

Predsjednik Vukićević je izrazio zadovoljstvo današnjim prisustvom predstavnika Ministarstva uz obostrano uvjerenje da će Opština i Ministarstvo imati intezivniju saradnju u budućem periodu.

                                                                                                                                                                                      

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?