Generalnoj konzulki Nevenki Ćirović uručena egzekvatura

Objavljeno: 30.12.2021. 14:46 Autor: Ministarstvo vanjskih poslova

Generalnoj konzulki u Sremskim Karlovcima, Nevenki Ćirović uručena je u utorak egzekvatura u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, čime je formalno stupila na dužnost.

Zvaničnici Ministarstva spoljnih poslova Srbije su generalnoj konzulki poželjeli uspješan mandat koji će rezultirati još intenzivnijom saradnjom dvije zemlje, uz iskrene čestitke povodom njenog stupanja na dužnost.

Tom prilikom, ukazano je da su Konzularne konsultacije, posljednji put održane u Srbiji 2017. godine, što predstavlja dobru praksu koju treba nastaviti.

Uručivanje egzekvature generalnoj konzulki Ćirović

Generalna konzulka Ćirović prenijela zadovoljstvo što će u budućnosti zastupati građane Crne Gore, pokrivajući ovu odgovornu poziciju.

Bolji odnosi dvije države moraju biti prioritet, jer od njih zavisi i položaj građana koji je nama koji se bavimo konzularnim poslovima na prvom mjestu – kazala je generalna konzulka Ćirović. Dodala je da će prenijeti kolegama u Ministarstvu interesovanje za organizovanje Konzularnih dana i uputila poziv članovima delegacije da posjete Generalni konzulat.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?