Gjeloshaj - Konjufca: Crna Gora ostaje privržena evroatlantskom putu i vrijednostima i kao takva partner je i prijatelj Republike Kosovo

Objavljeno: 15.05.2024. 13:01 Autor: Kabinet potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku, Nik Gjeloshaj, tokom radne posjete Prištini sastao se sa predsjednikom Skupštine Republike Kosovo, Glaukom Konjufcom.

Predsjednik Skupštine Republike Kosovo poželio je dobrodošlicu potpredsjedniku Gjeloshaju i istakao da su odnosi dvije zemlje veoma dobri te da postoji prostor za jačanje ekonomske razmjene i jačanje saradnje u svim oblastima od obostranog interesa.

Crna Gora ostaje privržena evroatlantskom putu i vrijednostima i kao takva partner je i prijatelj Republike Kosovo. Naše zemlje dijele težnju za izgradnjom zajedničke budućnosti uz obostrani politički, ekonomski i kulturni razvoj, poručio je potpredsjednik Gjeloshaj.

Na kraju sastanka, potpredsjednik Gjeloshaj zahvalio je Konjufci na prijemu, izrazivši spremnost za dalju saradnju radi unapređenja bilateralnih odnosa te ostvarivanja zajedničkih interesa dviju zemalja.

Nik Gjeloshaj - Glauk Konjufca

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?