Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv za predlaganje predstavnika/ica nevladinih organizacija u Nacionalni savjet za održivi razvoj

Objavljeno: 02.11.2022. 09:39 Autor: Kancelarija za održivi razvoj Vlade Crne Gore

Shodno Odluci o izmjenama Odluke o obrazovanju Nacionalnog savjeta za održivi razvoj (Sl. list CG“, broj 11/22 i 117/22), Kancelarija za održivi razvoj objavljuje Javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje predstavnika/ica za člana/icu Nacionalnog savjeta za održivi razvoj.

Broj predstavnika nevladinih organizacija u radnom tijelu: tri predstavnika/ice (jedan predstavnik/ca udruženja mladih u Crnoj Gori, jedan predstavnik/ca za ekologiju i jedan predstavnik/ca za ekonomiju i sociologiju) – što je neophodno naglasiti u dostavljenoj dokumentaciji.

Rok i način dostavljanja predloga: 

Dokumentaciju po javnom pozivu je potrebno dostaviti u pisanoj formi na OBRASCU 2 – Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Sl. list CG“ broj 041/18) u roku od 10 dana od dana objavljivanja ovog javnog poziva (do 15. novembra 2022. godine), na arhivi Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore, radnim danima od 7 do 15 časova ili putem pošte (adresa: Karađorđeva bb, Podgorica) sa napomenom: „Predlaganje kandidata/kinje za člana/icu Nacionalnog savjeta za održivi razvoj“ i naznakom za kojeg predstavnika/icu se kandiduje (udruženje mladih, ekologija, ekonomija i sociologija).

Tekst javnog poziva možete preuzeti u nastavku.


Dokumenta

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?