Ministarstvo kapitalnih investicija i Aerodromi Crne Gore na World routes 2021 u Milanu

Objavljeno: 13.10.2021. 06:15 Autor: avioportal.me

World Routes forum je jedan od najvažnijih događaja u vazduhoplovnoj industriji na kome se jednom godišnje okupljaju svi važni vazduhoplovni subjekti, aerodromi i aviokompanije. Ove godine se događaj održava u kongresnom centru MiCo-Milano u centru grada Milana, Italija.

S obzirom da veliki broj radnih mjesta i nacionalnih ekonomija zavisi od snažnog ponovnog pokretanja sektora vazdušnog saobraćaja, ovogodišnji 26.Svjetski forum za razvoj ruta (World Routes 2021) je značajniji i izazovniji nego mnogi prethodni.

World routes 2021

Pored brojnih svjetskih avioprijevoznika, aerodroma, turističkih vlasti i ostalih učesnika u razvoju povezanosti aviolinijama, ove godine događaju u Milanu prisustvuju i predstavnici Ministarstva kapitalnih investicija Crne Gore i Aerodroma Crne Gore.

Svrha ovakvog foruma su neposredni kontakti sa donosiocima odluka i ušteda vremena prilikom održavanja niza produktivnih sastanaka koji su uvod u realizaciju uspostavljanja novih ruta vazdušnog saobraćaja. Ujedno, na posebnim konferencijskim sesijama svoje mišljenje o daljem toku razvoja aviosaobraćaja će iznijeti mnoge uticajne ličnosti iz ove branše poput Jozefa Varadija, izvršnog direktora Wizz Air-a i Džejsona MekGinisa, direktora marketinga kompanije Ryanair.

Više o događaju možete vidjeti na: routesonline.com

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?