Premijer Krivokapić povodom Međunarodnog dana djeteta posjetio Dječji dom „Mladost“ u Bijeloj

Objavljeno: 20.11.2021. 13:02 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić povodom Međunarodnog dana djeteta posjetio je danas Dječji dom „Mladost“ u Bijeloj. On je vrijeme u Domu iskoristio za druženje i razgovor sa djecom, kojoj je uručio poklone.

Premijer Krivokapić razgovarao je i sa rukovodstvom Doma o izazovima i problemima sa kojim se suočavaju u radu. Predsjednik Vlade izrazio je zadovoljstvo zbog prilike da posjeti Dom i da razgovara sa djecom, poručivši da je obaveza Vlade i zaposlenih u ovoj instituciji da djeci omoguće sve ono što im je neophodno i što ne mogu imati u svom porodičnom domu.

Hvala na svemu što činite za ovu djecu. Ova ustanova je od početka pokazala svoju potrebu i opravdanost. Obaveza svih nas je da djeca rastu srećna, zadovoljna, jer jedino takva djeca su garant dobre države, kazao je premijer Krivokapić.

Premijer Krivokapić istakao je da će Vlada učiniti sve da riješi probleme koje opterećuju zaposlene u Domu.

Iz Doma su poželjeli dobrodošlicu premijeru i izrazili zadovoljstvo zbog njegove posjete. Poručili su da su djeca u Domu, bez obzira na svoje sudbine i porodične priče, srećna i zadovoljna. Kao najveći problem ističu nedostatak stručne radne snage, kao i odliv stručnog kadra. Očekuju od Vlade da im pruži podršku, te da zajedničkim snagama, kako su istakli, rade na rješavanju problema i unapređenju rada Dječjeg doma.

Zdravko Krivokapić - posjeta Dječijem domu „Mladost“ u Bijeloj povodom Međunarodnog dana djeteta (20.11.2021.)
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?