Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijerski sat: Odgovor predsjednika Vlade dr Dritana Abazovića na poslaničko pitanje Branka Radulovića

Objavljeno: 20.07.2022. 14:29 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore

Predsjednik Vlade dr Dritan Abazović odgovarao je danas na poslaničko pitanje Branka Radulovića iz Kluba poslanika Demokratski front – Pokret za promjene, u okviru instituta Premijerski sat.

Pisani odgovor premijera Abazovića, koji je Kabinet predsjednika Vlade u skladu sa čl. 187 Poslovnika Skupštine Crne Gore dostavio Parlamentu, možete preuzeti u nastavku.

Premijerski sat (20.07.2022.)

Dokumenta

Pisani odgovor predsjednika Vlade dr Dritana Abazovića na poslaničko pitanje Branka Radulovića
Pisani odgovor predsjednika Vlade dr Dritana Abazovića na poslaničko pitanje Branka Radulovića
Gospodine Abazoviću, urgentan, dinamičan i održiv investicioni ciklus i temeljne reforme su od sudbonosnog značaja po budućnost Crne Gore. Jedino to može da stvori nove vrijednosti i radna mjesta, smanji brojne limite i slabosti, obezbijedi progres cijelog društva, poveća otpornost na šokove koji će biti sve veći i integriše Crnu Goru u bogatu zajednicu. Da li imate plan kako to sprovesti, posebno imajući u vidu izuzetno i apsurdno političko i ukupno društveno stanje i teško kriminalno nasleđe? Molio bih poseban osvrt na energetiku, sektor koji će odrediti čak i održivost planete Zemlje.
Verzija 1.0 Objavljeno: 20.07.2022. 18:27
Preuzmi pdf 463 KB
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?