Premijerski sat: Odgovor predsjednika Vlade dr Dritana Abazovića na poslaničko pitanje Draginje Vuksanović Stanković

Objavljeno: 20.07.2022. 15:40 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore

Predsjednik Vlade dr Dritan Abazović odgovarao je danas na poslaničko pitanje dr Draginje Vuksanović Stanković iz Kluba poslanika Socijaldeokratske partije SDP-Liberalne partije LP, u okviru instituta Premijerski sat.

Pisani odgovor premijera Abazovića, koji je Kabinet predsjednika Vlade u skladu sa čl. 187 Poslovnika Skupštine Crne Gore dostavio Parlamentu, možete preuzeti u nastavku.

Premijerski sat (20.07.2022.)


Dokumenta

Pisani odgovor predsjednika Vlade dr Dritana Abazovića na poslaničko pitanje dr Draginje Vuksanović Stanković
Pisani odgovor predsjednika Vlade dr Dritana Abazovića na poslaničko pitanje dr Draginje Vuksanović Stanković
POSLANIČKO PITANJE: Krajem juna ste posjetili susjednu Srbiju i tom prilikom ste se susreli sa najznačajnijim državnim predstavnicima te zemlje. Prilikom zajedničke press konferencije sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, on je istakao da mu se „čini da ste neka velika politička pitanja koja su nas nekad razdvajala uspjeli na konkretan način da razriješite“. Zbog toga je od izuzetne važnosti da javnost Crne Gore upoznate sa time koja ste to politička pitanja riješili sa predsjednikom Srbije Vučićem, pošto nas o tome nijeste izvijestili. Takođe očekujem da nam kažete i što su bili konkretni razlozi za nezakonito zadržavanje i maltretiranje poslanika Skupštine Crne Gore na granici sa Srbijom, koje je trajalo duže od godinu dana?
Verzija 1.0 Objavljeno: 20.07.2022. 18:39
Preuzmi pdf 440 KB
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?