Sastanci ministara vanjskih i evropskih poslova u okviru SEECP-a

5. jun 2023.
12:30h
Hotel Splendid, Budva
Objavljeno: 24.05.2023. 11:53 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Predsjednik Vlade i koordinator Ministarstva vanjskih poslova dr Dritan Abazović i koordinatorka Ministarstva evropskih poslova Ana Novaković Đurović ugostiće u ponedjeljak, 5. juna u Budvi, šefove diplomatija i ministre evropskih poslova zemalja učesnica Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP) u odvojenim sastancima, koji predstavljaju jedan od završnih događaja u okviru predsjedavanja Crne Gore ovom procesu.

Nakon sastanka ministara vanjskih poslova SEECP-a, predsjednik Vlade i koordinator MVP Abazović i šef diplomatije Sjeverne Makedonije Bujar Osmani daće izjave za javnost u 12:30 časova u hotelu Splendid, u svojstvu aktuelnog i narednog predsjedavajućeg SEECP-u.

Služba za odnose sa javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke sa početka oba sastanka, press konferencije, kao i zajedničke fotografije učesnika. Potrebno je da novinari, foto-reporteri i snimatelji koji su zainteresovani da prate pres konferenciju, zatraže akreditacije dopisom na mejl pr.vlada.gov.me@gmail.com najkasnije do subote 3. juna do 13h.

Službenik Biroa za odnose sa javnošću Ministarstva vanjskih poslova će na licu mjesta izdavati akreditaciju za medijske ekipe koje najave svoje prisustvo.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?