Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović čestitao predsjedniku Vlade Crne Gore Milu Đukanoviću imenovanje na tu dužnost

Objavljeno: 06.12.2012. 21:06 Autor: biro

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je, u ime Vlade Rapublike Hrvatske i u svoje lično ime, čestitku predsjedniku Vlade Crne Gore Milu Đukanoviću povodom njegovog imenovanja na tu odgovornu dužnost.

Izražavajući punu podršku Republike Hrvatske evroatlantskim integracijama Crne Gore i napretku koji je ona ostvarila na tom putu, premijer Milanović je naglasio da visoki intenzitet i kvalitet odnosa dvije zemlje predstavlja primjer saradnje izgrađene u duhu dobrosusjedstva, partnerstva i prijateljstva, s ciljem osiguranja bolje zajedničke budućnosti za sve građane Republike Hrvatske i Crne Gore.

"U tom svijetlu, zadovoljstvo mi je isktanuti čvrstu opredijeljenost Republike Hrvatske za nastavak suradnje s Crnom Gorom na bilateralnoj i regionalnoj razini, kao i kroz izgradnju euroatlantskog partnerstva"- istakao je u čestitki predsjednik Vlade Republike Hrvatske.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?