Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Републике Хрватске Зоран Милановић честитао предсједнику Владе Црне Горе Милу Ђукановићу именовање на ту дужност

Објављено: 06.12.2012. 21:06 Аутор: биро

Предсједник Владе Републике Хрватске Зоран Милановић упутио је, у име Владе Рапублике Хрватске и у своје лично име, честитку предсједнику Владе Црне Горе Милу Ђукановићу поводом његовог именовања на ту одговорну дужност.

Изражавајући пуну подршку Републике Хрватске евроатлантским интеграцијама Црне Горе и напретку који је она остварила на том путу, премијер Милановић је нагласио да високи интензитет и квалитет односа двије земље представља примјер сарадње изграђене у духу добросусједства, партнерства и пријатељства, с циљем осигурања боље заједничке будућности за све грађане Републике Хрватске и Црне Горе.

"У том свијетлу, задовољство ми је исктанути чврсту опредијељеност Републике Хрватске за наставак сурадње с Црном Гором на билатералној и регионалној разини, као и кроз изградњу еуроатлантског партнерства"- истакао је у честитки предсједник Владе Републике Хрватске.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?