Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Radunović na XVII ECPD Međunarodnoj ljetnjoj školi Menadžment zdravstvenih ustanova

Objavljeno: 21.06.2013. 21:11 Autor: Ministarstvo zdravljaa
Ministar zdravlja Miodrag Radunović otvoriće u ponedjeljak, 24. juna 2013. godine, u 10,00 sati, XVII ECPD Međunarodnu ljetnju školu Menadžment zdravstvenih ustanova na temu: Menadžment zdravstvenih ustanova u vrijeme promjena i krize, koja će biti održana u hotelu „Mestral“ u Miločeru. Skupu će se, pored crnogorskog ministra, obrati i ministarka zdravlja Republike Srbije Slavica Đukić-Dejanović, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Slobodan Stanić, pomoćnik ministra zdravlja Federacije Bosne i Hercegovine Goran Čerkez i izvršni direktor ECPD Negoslav Ostojić.

Evropski centar za mir i razvoj Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija u okviru ECPD Međunarodnog programa transfera sistema znanja, organizuje u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Crne Gore XVII ECPD Međunarodnu ljetnju školu Menadžment zdravstvenih ustanova.

Ministar Radunović održaće i predavanje na temu: „Mreža zdravstvenih ustanova i transformacija zdravstvenog sistema kroz proces horizontalne i vertikalne integracije zdravstvenih ustanova“, dok će ministarka Đukić-Dejanović govoriti o efekima decentralizacije u zdravstvenom sistemu Republike Srbije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?