Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Радуновић на XВИИ ЕЦПД Међународној љетњој школи Менаџмент здравствених установа

Објављено: 21.06.2013. 21:11 Аутор: Министарство здрављаа
Министар здравља Миодраг Радуновић отвориће у понедјељак, 24. јуна 2013. године, у 10,00 сати, XВИИ ЕЦПД Међународну љетњу школу Менаџмент здравствених установа на тему: Менаџмент здравствених установа у вријеме промјена и кризе, која ће бити одржана у хотелу „Местрал“ у Милочеру. Скупу ће се, поред црногорског министра, обрати и министарка здравља Републике Србије Славица Ђукић-Дејановић, министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Слободан Станић, помоћник министра здравља Федерације Босне и Херцеговине Горан Черкез и извршни директор ЕЦПД Негослав Остојић.

Европски центар за мир и развој Универзитета за мир Уједињених нација у оквиру ЕЦПД Међународног програма трансфера система знања, организује у сарадњи са Министарством здравља Црне Горе XВИИ ЕЦПД Међународну љетњу школу Менаџмент здравствених установа.

Министар Радуновић одржаће и предавање на тему: „Мрежа здравствених установа и трансформација здравственог система кроз процес хоризонталне и вертикалне интеграције здравствених установа“, док ће министарка Ђукић-Дејановић говорити о ефекима децентрализације у здравственом систему Републике Србије.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?