Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Marković sastaće se sa ministrom pravde Srbije Nikolom Selakovićem

Objavljeno: 27.06.2014. 20:49 Autor: Ministarstvo pravde / Biro za odnose s javnošću
Potpredsjednik Vlade i ministar pravde Duško Marković primiće u ponedeljak, 30. juna 2014. godine, ministra pravde Republike Srbije Nikolu Selakovića, koji će posjetiti Crnu Goru na poziv potpredsjednika Markovića.

Sastanak će biti održan u Vili „Gorica“ u 12.00 sati.

Nakon sastanka (u 12.45), potpredsjednik Marković i ministar Selaković potpisaće Aneks Memoranduma o saradnji između Ministarstva pravde Crne Gore i Ministarstva pravde Republike Srbije i dati izjave za medije.

Početak razgovora može se snimiti.

Za snimanje početka razgovora i praćenje izjava, novinari i snimatelji moraju imati godišnje akreditacione kartice uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju, treba od Biroa za odnose s javnošću da pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije i to slanjem dopisa na memorandumu medija, potpisanom od strane odgovornog lica, na adresu elektronske pošte biro@gov.me ili telefaksom na broj +382 20 482 938.


Ministarstvo pravde / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?