Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Марковић састаће се са министром правде Србије Николом Селаковићем

Потпредсједник Владе и министар правде Душко Марковић примиће у понедељак, 30. јуна 2014. године, министра правде Републике Србије Николу Селаковића, који ће посјетити Црну Гору на позив потпредсједника Марковића.

Састанак ће бити одржан у Вили „Горица“ у 12.00 сати.

Након састанка (у 12.45), потпредсједник Марковић и министар Селаковић потписаће Анекс Меморандума о сарадњи између Министарства правде Црне Горе и Министарства правде Републике Србије и дати изјаве за медије.

Почетак разговора може се снимити.

За снимање почетка разговора и праћење изјава, новинари и сниматељи морају имати годишње акредитационе картице уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију, треба од Бироа за односе с јавношћу да правовремено затраже издавање дневне акредитације и то слањем дописа на меморандуму медија, потписаном од стране одговорног лица, на адресу електронске поште биро@гов.ме или телефаксом на број +382 20 482 938.


Министарство правде / Биро за односе с јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?