Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Seminar na temu ,,Zaključivanje, potvrđivanje i izvršavanje međunarodnih ugovora“

Objavljeno: 10.10.2014. 16:19 Autor: Sekretarijat za zakonodavstvo
U okviru Programa stručnog usavršavanja državnih službenika i namještenika, u Upravi za kadrove je 8. oktobra 2014. godine održan seminar na temu ,,Zaključivanje, potvrđivanje i izvršavanje međunarodnih ugovora“. Predstavnik Sekretarijata za zakonodavstvo učestvovao je kao jedan od predavača na seminaru, kojem je prisustvovalo 11 državnih službenika zaduženih za poslove međunarodne saradnje i implementaciju Zakona o zaključivanju i izvršavanju međunarodnih ugovora, kao i drugi zainteresovani službenici.
Kroz predavanje, prezentaciju i diskusiju predstavnik Sekretarijata za zakonodavstvo predstavio je karakter i sadržinu akta o potvrđivanju međunarodnog ugovora, proceduru potvrđivanja i objavljivanja međunarodnog ugovora, mjesto potvrđenih ugovora u pravnom sistemu Crne Gore, kao i način obezbjeđivanja primjene potvrđenih i objavljenih međunarodnih ugovora kroz norme zakona. Prisutnima su, interaktivnim putem, dati praktični savjeti u vezi sa načinom pripreme i sadržinom zakona o potvrđivanju međunarodnih ugovora.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?