Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Семинар на тему ,,Закључивање, потврђивање и извршавање међународних уговора“

Објављено: 10.10.2014. 16:19 Аутор: Секретаријат за законодавство
У оквиру Програма стручног усавршавања државних службеника и намјештеника, у Управи за кадрове је 8. октобра 2014. године одржан семинар на тему ,,Закључивање, потврђивање и извршавање међународних уговора“. Представник Секретаријата за законодавство учествовао је као један од предавача на семинару, којем је присуствовало 11 државних службеника задужених за послове међународне сарадње и имплементацију Закона о закључивању и извршавању међународних уговора, као и други заинтересовани службеници.
Кроз предавање, презентацију и дискусију представник Секретаријата за законодавство представио је карактер и садржину акта о потврђивању међународног уговора, процедуру потврђивања и објављивања међународног уговора, мјесто потврђених уговора у правном систему Црне Горе, као и начин обезбјеђивања примјене потврђених и објављених међународних уговора кроз норме закона. Присутнима су, интерактивним путем, дати практични савјети у вези са начином припреме и садржином закона о потврђивању међународних уговора.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?