Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Seminar na temu “Pravno-tehnička pravila za izradu propisa sa Smjernicama za usklađivanje propisa Crne Gore sa pravnim poretkom Evropske unije“

Objavljeno: 11.03.2015. 11:48 Autor: SZZ

Sekretarijat za zakonodavstvo je 9. marta 2015. godine, u Upravi za kadrove održao seminar na temu „Pravno-tehnička pravila za izradu propisa sa Smjernicama za usklađivanje propisa sa pravnim poretkom Evropske unije“, u okviru opšteg programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja državnih službenika, odnosno namještenika.

Predavači na seminaru bili su Irena Tišma i Zdravko Vuksanović, savjetnici u Sekretarijatu za zakonodavstvo.

Ovom seminaru prisustvovali su predstavnici Ministarstva odbrane, Ministarstva finansija, Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Ministarstva održivog razvoja i turizma i Ministarstva za ljudska i manjinska prava, kao i predstavnici Uprave za inspekcijske poslove, Komisije za hartije od vrijednosti, Uprave za zaštitu kulturnih dobara, Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, Fonda za zdravstveno osiguranje i Gradske opštine Tuzi, ukupno 28 učesnika.

S obzirom da su i ovom seminaru prisustvovali službenici koji rade na izradi propisa, predavači su odgovarajući na pitanja učesnika davali detaljna objašnjenja u vezi određenih pitanja koja se odnose na izradu propisa.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?