Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Семинар на тему “Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“

Објављено: 11.03.2015. 11:48 Аутор: СЗЗ

Секретаријат за законодавство је 9. марта 2015. године, у Управи за кадрове одржао семинар на тему „Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа са правним поретком Европске уније“, у оквиру општег програма стручног оспособљавања и усавршавања државних службеника, односно намјештеника.

Предавачи на семинару били су Ирена Тишма и Здравко Вуксановић, савјетници у Секретаријату за законодавство.

Овом семинару присуствовали су представници Министарства одбране, Министарства финансија, Министарства пољопривреде и руралног развоја, Министарства одрживог развоја и туризма и Министарства за људска и мањинска права, као и представници Управе за инспекцијске послове, Комисије за хартије од вриједности, Управе за заштиту културних добара, Завода за хидрометеорологију и сеизмологију, Фонда за здравствено осигурање и Градске општине Тузи, укупно 28 учесника.

С обзиром да су и овом семинару присуствовали службеници који раде на изради прописа, предавачи су одговарајући на питања учесника давали детаљна објашњења у вези одређених питања која се односе на израду прописа.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?