Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpisivanje Deklaracije o saradnji Ministarstva pravde CG i Saveznog ministarstva pravde SR Njemačke

Objavljeno: 25.11.2015. 18:57 Autor: Ministarstvo pravde/Služba za odnose s javnošću
Ministar pravde Zoran Pažin i državna sekretarka Ministarstva pravde i zaštite potrošača Savezne Republike Njemačke Stefani Hubig potpisaće sjutra, 26. novembra 2015. godine, Zajedničku deklaraciju između Ministarstva pravde Crne Gore i Saveznog ministarstva pravde i zaštite potrošača SR Njemačke o namjeri saradnje u vezi sa programom rada za period 2015-2017. godine. Zajednička deklaracija predstavlja implementacioni dokument Zajedničke izjave o saradnji, koja je potpisana 10. juna 2014. godine u Berlinu.

Svečano potpisivanje Deklaracije održaće se u Vili „Gorica“ u 17.00 sati, nakon čega će potpisnici dati izjave za medije.

Služba za odnose s javnošću obezbijediće video i foto materijal koji će biti dostupan na serveru Vlade Crne Gore.

Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba od Službe za odnose s javnošću da pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije i to slanjem dopisa na memorandumu medija potpisanom od strane odgovornog lica na adresu elektronske pošte pr@gov.me ili telefaksom na broj +382 20 482 938.

Ministarstvo pravde/Služba za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?