Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потписивање Декларације о сарадњи Министарства правде ЦГ и Савезног министарства правде СР Њемачке

Министар правде Зоран Пажин и државна секретарка Министарства правде и заштите потрошача Савезне Републике Њемачке Стефани Хубиг потписаће сјутра, 26. новембра 2015. године, Заједничку декларацију између Министарства правде Црне Горе и Савезног министарства правде и заштите потрошача СР Њемачке о намјери сарадње у вези са програмом рада за период 2015-2017. године. Заједничка декларација представља имплементациони документ Заједничке изјаве о сарадњи, која је потписана 10. јуна 2014. године у Берлину.

Свечано потписивање Декларације одржаће се у Вили „Горица“ у 17.00 сати, након чега ће потписници дати изјаве за медије.

Служба за односе с јавношћу обезбиједиће видео и фото материјал који ће бити доступан на серверу Владе Црне Горе.

Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба од Службе за односе с јавношћу да правовремено затраже издавање дневне акредитације и то слањем дописа на меморандуму медија потписаном од стране одговорног лица на адресу електронске поште пр@гов.ме или телефаксом на број +382 20 482 938.

Министарство правде/Служба за односе с јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?